Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Οχι αλλο καρβουνο

Την πρωτομαγια ειπαμε με την παρεα να αναψουμε λιγα καρβουνα για να ψησουμε κατι χταποδακια. τι το θελαμε?πεταχτηκε η τσουτσου (αντρας) απο το απεναντι σπιτι που μας παρακολουθουσε οπως παρακολουθει η κυρα Ασπασια την Λαμπιρη, να μας κανει υποδειξεις για το λαθος χειρισμο που ειχαμε απεναντι στα καρβουνα.τελικα μεσα στην τραγικη ησυχια που εχει το κωλοχωρι παντα θα υπαρχει ενα αρχιδι να πετιεται και να στη γαμαει.
ποιος του ειπε τωρα να σχοληθει με τα καρβουνα μας? εμεις θελουμε να μην αναψουνε ποτε.θελουμε να σπασουμε ολα τα αρνητικα ρεκορ. θελουμε να δουμε τα καρβουνα να μας βριζουνε.βουτηγμενος μεσα στα κομπλεξ του εκανε 4μιση αργα και βασανιστικα βηματα, σταματησε και με ενα αγελαδινο βλεμμα μας λεει:
-μη φυσατε τα καρβουνα απο κατω.βαλτε και αλλα καρβουνα και αφηστε τα.θα αναψουν μονα τους.
μεσα στην απνοια του ηλιολουστου πρωινου κατεριπτε τους νομους της φυσικης που θελουν τη φωτια να δυναμωνει με αερα. ΑΕΡΑ! ΑΕΡΑ αγαπητε μου μαλακα!
κοιταχτηκαμε μεταξυ μας με την απορια της μαλακιας εκδηλη στα προσωπα μας.
''παω να φερω ξυλα γιατι θα ακουσει καμια παναγια'' μου σιγοψυθιρισε ενας θεοσεβουμενος φιλος μου και εξαφανιστηκε ενω στο μυαλο μου στριφογυρνουσε η εικονα ενος ελευθερου σκοπευτη με το σκοπευτρο να σημαδευει τη μαπα του!
τελικα ακομα και την ωρα του φαγητου υπαρχει ο κινδυνος να πεταχτει ενας κοπανος να σου κανει υποδειξεις!
σ.σ προσοχη στη σουπα! ο μαλακας μπορει να κανει μακροβουτι!