Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

U2 H ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!










Οσοι δεν τους ακουτε καλα κανετε. Οσοι παλι τους ακουτε και θεωρειτε οτι αυτο που ακουτε ειναι rock ξεχαστε το! ΔΕΝ ειναι rock. ουτε εναλακτικο rock ειναι. ειναι ποπ με σιροπακι ψαγμενου frontman ροκά. Ειναι ενα τοσο καλοκουρδισμενο ποπ συγκροτημα με attitude αγνου παρθενου rock group το οποιο εδω και 30 χρονια μας κοροϊδευει.
λοιπον παμε να δουμε γιατι οι U2 αποτελουν την μεγαλυτερη απατη στα μουσικα δρωμενα τα τελευταια 20 χρονια. Το ονομα τους και μονο ειναι πιασαρικο, δηλαδη brandname. απλο για να μπορουμε ολοι μας να το συζηταμε και να το εχουμε στην ''τσεπη'' μας. οτι πρεπει δηλαδη για να μπορεσει να γινει mainstream η ολη υποθεση. Ο Πολ Χιουσον ακολουθησε τη γραμμη αυτη και μετονομαστηκε σε BONO. Δεν μας ειπε ομως ποτε εγινε η βαπτιση. ακολουθησαν και τα αλλα μελη του συγκροτηματος, ολοι με τα ψευδωνυμα τους. Λες και ειναι πιτσιρικια και κανουν chat. σε αυτο το σημειο να αναφερω οτι αυτη η εμμετικη κουλτουρα του nickname κραταει καλα ακομα και σημερα .και συνεχιζω. Απο ποτε ενα συγκροτημα κρινεται μουσικα απο τις φιλανθρωπιες που κανει?? δηλαδη αν εγω παρω μια κιθαρα παταω 5 νοτες ουρλιαζοντας και δημοσιευσω οτι δινω χιλιαδες δολαρια σε σεισμοπαθης σημαινει οτι ειμαι γαμω τους καλιτεχνες?? ΟΧΙ! απλα οτι επαιξα καλα το παιχνιδακι μου και εγινα διασημος.
Αυτο συνεβη και συμβαινει και με την Ιρλανδικη πουστρα. Μας εχει ζαλισει τα παπαρια με τις φιλανθρωπιες του. Ας ερθει ενας απο ολους αυτους που γεμισαν το ΟΑΚΑ να μου πει αν ειδε ενα παιδακι στην Αϊτη ή καπου αλλου να τρωει με τα λεφτα του Bono. Πουτσοτριχες του Βono για να εντυπωσιασει τον αν μη τι αλλο εντυπωσιακο αριθμο των βλαμμενων που πανε και σκανε χρημα για να τους δουν και να τους ακουσουν.Τελικα του Ελληνα του αρεσει να ζει σε συννεφακια. Πραγματικα δηλαδη δεν μπορεσα ποτε να μπω στο αυτι και στο μυαλο ενος ακροατη U2. τι να πω. Ακομα και οι Μuse ειναι ανωτεροι μουσικα.και αυτο το λεω χωρις καμια εμπαθεια.Το πιο προσβλητικο ομως απ'ολα ειναι η δηθεν ευαισθητοποιηση του μαλακα απεναντι στον πολεμο. περιμενει καρτερικα σοκαριστικες εικονες πολεμου για να τις προβαλει στα video clip και να μας δειξει ποσο 'κατα' ειναι και ποσο η ευαισθητη ψυχουλα του ποναει οταν αντικριζει αυτες τις εικονες. επισης ισως δεν γνωριζετε πως η μουσικη και ο κοινωνικος ακτιβισμος του bono εμπαινεονται και καθοδηγουνται απο την πιστη του στον Ιησου Χριστο. Ω ΝΑΙ!! το ειπε και αυτο.τοσες χιλιαδες πιστων σε ποιο συγκροτημα θα αποτανθουν οταν εχουν εσωτερικες ανησυχιες? ηξερε και ξερει τι κανει. και καλα κανει απο τη μια. εμεις ομως απο την αλλη τι κανουμε? συνεχιζω να γραφω λοιπον μπας και ξυπνησουμε. σε συνεντευξη του ο συμπαθης Κ Μπονο δηλωσε: «Είμαστε αρκετά πλούσιοι και πολλές φορές υπερεκτιμημένοι με τα ποσά που μας δίνονται. Νομίζω ότι μου προσφέρονται περισσότερα από αυτά που αξίζω κι αυτός είναι ένας παράγοντας που με κάνει να ασχολούμαι όλο και περισσότερο με τις φιλανθρωπίες». ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ! τι καταλαβες τωρα με τη μαλακια που ειπες? σε λιγο θα μας πεις οτι σου πουλανε και νταβατζιλικι για να κανεις φιλανθρωπιες. αν νιωθεις θιγμενος με τα λεφτα που βγαζεις πες τους να σου κανουν μειωση μισθου.απλο! Ε πσσσττ φιλε ακροατη των U2 και ευαισθητοποιημενε πολιτη κατα του WAR σου εχω υλικο για να μαθαινεις τι ακους.





και συνεχιζω...





Αν δεν καταλαβες στν πρωτη εικονα ειναι ο 'φιλος' σου με τον Bill Clinton o οποιος γαμησε τη Γουκοσλαβια, στην δευτερη παλι ο 'φιλος' σου με τον George W. Bush o οποιος γαμησε το αφγανισταν και το Ιρακ και στην τριτη παλι ο 'φιλος' σου παρεα με τον Barack Obama ο οποιος θα γαμησει οτι εχει απομεινει.Κατσε λοιπον και θεωρησε στο κολλημενο και στενομυα-λο-λουδακι σου οτι οι U2 ειναι ακτιβιστες,ειρηνιστες,οικολογοι και ευαισθητοποιημενα ατομα.και αν παρολα αυτα εξακολουθεις να νομιζεις οτι αυτα που αναφερω στο αρθρο ειναι ανυποστατα, ενα θα σου πω και βαλτο καλα στο μυαλο σου: ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ! ΟΙ U2 ειναι η χειροτερη πατατα που εβγαλε ποτε η μουσικη βιομηχανια.καληνυχτα μαλακα!