Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΨΟΦΟΣ part2

-ψοφος στην εκκεντικοτητα.δεν εισαι εκκεντρικος εισαι τσιρκο!ψοφα τωρα!
-ψοφος στα ραφια του σουπερμαρκετ που εχουν τις τιμες των προϊοντων κολλητα τη μια διπλα στην αλλη και ψαχνεις σα μαλακας να βρεις αυτο που θες ποσο εχει. οχι τιποτ'αλλο αλλα αν ρωτησεις ποσο εχει σε περνανε και για γυφτο!ΨΟΦΟΣ ΡΕ βαλτε τα σε σειρα!
-ψοφος σε αυτους που παιρνουν μαζι τους το μωρο στο σουπερμαρκετ, στον κωτσοβολο, στον γερμανο, στο κινεζικο και γενικα γιατι πρεπει ρε καριολη-καριολα να ακουσω το μουλικο σου να φωναζει? σεβασου τον ιδιωτικο χωρο που εισαι!μη με κανεις να σου πεταξω παναγια!ψοφα τωρα μαλακα-μαλακισμενη!-φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι.ναι και? ΨΟΦΟΣ σε αυτον που το λεει!δε γαμιεσε και εσυ και τα φασολια σου μαζι...
-ψοφος σε αυτον που λεει οτι χαρτι κοβει.ΨΟΦΟΣ!ναι σωστα διαβαζετε!ψοφος.το μαχαιρι κοβει.ο μπαλτας κοβει.το αλυσοπριονο κοβει.ο χαρτοκοπτης κοβει. το χαρτι ΔΕΝ κοβει.noobas οποιος κοβεται με μια κολλα χαρτι.αν ηταν ετσι θα βλεπαμε αυτο..

-ψοφος σε αυτους που αλλαζουνε τους τονους στις ξενες λεξεις.ΨΟΦΟΣ
*-εχω ακουσει οτι αυτο το φωτοσόπ κανει δουλεια.
*-ναι καλο ειναι αλλα λεγεται φώτοσοπ.
*-ναι.θα μπορεσεις να μου κανεις μια δουλεια σε αυτο το φωτοσόπ?
*-ναι μπορω αλλα λεγεται φώτοσοπ.
*-ενταξει, θα ερθω αυριο να δω τι θαυματα κανει αυτο το φωτοσόπ πως το ειπες.
*-ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ φώτοσοπ λεγεται!
-ψοφος στους maidenαδες που δεν εχουνε ψοφισει ακομα!
-ψοφος στο σερβιτορο που ρωταει μετα τη παραγγελια αν θα πιουμε κατι!εσυ λες να διψαω και να στο κρυβω? τραβα γαμησου φερε το φαγητο!και ψοφα μετα!
-ψοφος στο ''πλακα κανεις'' του ΑΝΤΙ! το στησιμο των κομπαρσων που καθονται γυρω γυρω ποιος μαλακας το σκηνοθετησε? αμα τα κανεις αυτα οπουδηποτε θα γελανε μαζι σου δυνατα μεχρι και οι καφεδες και μετα θα σε πεταξουν εξω οι υπευθυνοι του μαγαζιου. εκει οι κομπαρσοι ειναι λες και εχουν πιει μπαφους.κοιτανε συνεχεια λες και εχουν να λυσουν κανενα προβλημα στη πυρινικη φυσικη και μετα χαμογελανε λες και βλεπουν γελοιογραφια σε εφημεριδα!ΨΟΦΟΣ ΡΕ! στους παρουσιαστες, στους παιχτες, στους κομπαρσους, σε ολους!ΨΟΦΟΣ!
-ψοφος στις διαφημισεις της coca cola zero!
αδυνατος-η-ο= που δεν μπορει να γινει,να πραγματοποιηθει ακατορθωτο, ανεφικτο.
το λεξικο της νεοελληνικης γραμματικης το λεει καθαρα.απο τη στιγμη που ειναι αδυνατο τελειωνει εκει η προταση. δεν μπορεις να αλαξεις γαμημενη κοκα κολα την γραμματικη με τις μαλακιες σου.ειναι σαν να λες το αγγουρι που εγινε ντοματα.ΔΕΝ γινεται γαμω το σπιτι σας.
το αγγουρι θα παραμεινει αγγουρι και να το βαλετε στο κωλο σας μετα!ΨΟΦΟΣ!
και σαν να μην φτανει αυτο κατα τη διαρκεια της διαφημισης ενιωσα ενα ριγος βλακειας να με διαπερνα καθως η κοκα κολα τον βοηθησε να κανει πολυ ωραια πραγματα και ειμαστε ολοι πολυ χαρουμενοι που η κοκα κολα κανει τοσο ωραια πραγματα και ΨΟΦΟΣ!ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!ΨΟΦΟΣ!
-ψοφος σε αυτους που κοιταζουν ενα μωρο και λενε σε ποιον μοιαζει. ΔΕΕΕΕΝ. επαναλαμβανω ΔΕΕΕΕΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ναι μωρη κατιναρα που δεν το δεχεσε.δεν μοιαζει σε αυτον που λες οτι μοιαζει.τι? γιατι? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ!
-ψοφος στον σουβλατζη που του λες την παραγγελια των 15 σουβλακιων σου λεει οκ, καθεσε εσυ και μετα απο λιγο ακους μια φωνη μπασα και γρηγορη να σου λεει: ''μεγαλε μου τα ξαναλες μια"?γαμω το σπιτι σου καριολη!αμα δεν τα θυμασαι μη με αφησεις να τα πω στην αρχη.ψοφα τωρα μαλακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου